Műsorok

Pitymallat, Esti láz

“A Pitymallat a Szápvíz FM reggeli ébresztő műsora Páll Zoltánnal minden hétköznap reggel 7-től 11-ig. Amikor beleszerettem a rádiózásba soha sem gondoltam, hogy egy reggeli műsor házigazdája leszek. Most, hogy már a Szèpvíz FM-en ezt a lehetőséget megkaptam próbálok helytállni és a hallgatókat minden hasznos információval ellátni szórakoztatni persze az elmúlt évtizedek kedvenceivel változatosan ami a zenei kínálatot illeti.” A pitymallat minden reggel hozza a hallgatók számára a legfrissebb aktuális történéseket, történeteket és programokat. Ébredjenek velünk!

A Szépvíz FM Esti láz című műsora minden hétfőn, szerdán jelentkezik 19 órától 21 óráig, pénteken pedig 19 órától 20 óráig. A sok jó zene mellett sztárhírek, pletykák, és érdekességek a nagyvilágból. Ha éppen a műsor napján egy híres együttes vagy előadó születésnapja van, említésre kerül a műsorban.

Napi dózis

“Egyszer volt egy álom, ez most már másodszorra válik valósággá, csak kicsit másként.”
Pál Zoltán elkalauzolja Önöket a felmérések, kutatások, nem szokványos dolgok világába minden hétfőn, kedden és szerdán délután 3-tól. Ne maradjon le róla.

Megálló

A Megálló minden csütörtökön 15 órátó 17 óráig és szombaton az ismétlés hallható. A műsorban híres előadók illetve együttesek kerülnek bemutatásra, élettötrénetük, híresebb lemezeik. Ebben a műsorban többnyire a bemutatott előadó, együttes dalai kerülnek lejátszásra.

Egészségpercek

Az egészségpercek keretén belül olyan dolgokról szerezhetnek tudomást a kedves hallgatók, amelyek egészségünk megőrzésében lehetnek a segítségünkre. Az immunrendszerünket számos külső és belső tényező befolyásolja, legyen szó étkezési szokásoktól kezvdve, vitaminokon és ásványi anyagokon át, a fizikai és pszichés stresszig. Röviden olyan betegségekről is szó esik, amelyek a mai társadalmat széles körben érintik. Hogyan ismerjük fel a szervezet jelzéseit, hogyan léphetünk fel ezen betegségek ellen és a legfontosabb, hogy hogyan előzhetjük meg őket? Ezekre a kérdésekre kapnak választ a hallgatók röviden, pár percben összefoglalva a legjobb információforrásokat felhasználva.

Retró megamix Party, Sláger bomba

Retró megamix party pénteken és szombaton, 20 és 22 óra között a 80-as, 90-es és 2000-es évek elején megjelent slágerek hallhatók mixelve.

Sláger bomba pénteken és szombaton 22 órától éjfélig, az utóbbi pár év nagy slágerei kerülnek lejátszásra.